Introduksjon

Hei sveis!

Nytt år, ny start, nye muligheter... Så da var det vel på tide å prøve noe nytt. Tja... blir vel litt feil å kalle det noe nytt siden jeg har hatt en anen blogg i en del år, men tenker å kanskje være litt til det her denne gangen. Jeg har ikke vært så flink tidligere til å oppdatere jevnlig, så etter to innlegg i året i 3 år så ble den litt full av løse tråder og ubesvarte spørsmål som rett og slett ble for komplisere og langvarige å rydde opp i. Så da begynner jeg bare på nytt!

Introduksjon ja, det var det jeg tenke å gjøre her som første innlegg.

Jeg heter altså Tonje Marie, er 22 år og bor i Drammen. Jeg bor i en ganske liten leilighet veldig nær sentrum sammen med kaninen min, Leif. Jeg jobber på Narvesen og har stort sett bare kveldsvakter, i tillegg til at jeg er litt av ei nattugle fra før av, så det blir nok en del sene innlegg fra meg. Dagene mine går vel mest i jobb og Tv egentlig. Står opp, drar på jobb, reiser hjem igjen, spiser litt og ser på tv til jeg blir trøtt nok til å gå å legge meg. Så jeg vet ikke helt hvorfor jeg fikk et innfall om å dele dette ekstremt kjedelige livet i offentlighet, men det hender vel at det kanskje kan dukke opp noe interessant.

 

Dette er da altså meg.


Og dette er Leif.
 

Jeg er i et avstandsforhold nå og det er litt vanskelig. Når man bor alene, har ansvar for et dyr og tjener begrenset med penger i måneden er det ikke så lett å få verken råd eller mulighet til å reise bort en helg. Jeg har jo heller ikke verken bil eller lappen så vi snakker 500kr tur-retur bare for toget, og det er hvis jeg er tidlig ute med å bestille billetter. Det er ganske surt egentlig, for selv om han ofte er her og besøker meg så vil jeg jo gjære komme å besøke han også. Det er jo lettere å være her siden jeg bor alene og han fortsatt bor hjemme med moren sin, men jeg har egentlig veldig lyst til å bli bedre kjent med familien og vennene hans.

Familie er nok et tema jeg kommer til å styre litt unna på bloggen, for det har jeg et ganske komplisert forhold til. Men jeg kan si som så at jeg har en pappa som jeg er fantastisk glad i men som dessverre bor litt for langt vekk til at jeg ser han så ofte som jeg ønsker, en mamma som ikke bor like langt unna men som jeg likevel ikke ser så veldig ofte, og en halvsøster som nylig flyttet ganske nærme der kjæresten min bor så da får jeg ikke lenger sett henne så ofte lenger heller.

Da er det vel ikke så mye mer å fortelle om meg selv... hvert fall ikke som jeg kommer på. Så får dere heller spørre om dere skulle lure på noe.

Vi blogges!

#livet #kanin #Drammen #avstandsforhold #introduksjon #nyblogg #ny #personlig #familie #jente

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tonjemarieee

tonjemarieee

16, Norge

Kategorier

Arkiv

hits